Foto: Vida Press
Pasaulē savu slavas gājienu turpina filmu sērijas "Ātrs un bez žēlastības" astotā daļa "The Fate of the Furious". Ieņēmumu rekordi krīt viens pēc otra, bet franšīzes fani priecājas par mūžīgajām vērtībām – muskuļotiem vīriešiem, ātriem autiņiem un daiļām meitenēm.

Starp filmu sērijas zvaigznēm spoži mirdz Mišela Rodrigesa – 38 gadus vecā amerikāņu aktrise, kura piedalījusies gan pirmajā franšīzes sērijā, gan vairākos tās turpinājumos.

Jau no karjeras sākuma – bokseres lomas 2000. gada filmā "Girlfight" – Rodrigesa kļuvuši par Holivudas slikto meiteni, un viņas filmogrāfijā ir gana daudz ierakstu ar filmām, kur viņa pieticīgā tērpā un akmenscietu sejas izteiksmi cīnās cēla mērķa vārdā.

Rodrigesa 17 gadu laikā kļuvusi par asa sižeta un zinātniskās fantastikas filmu zvaigzni, un viņas kontā bez piecām "Ātrs un bez žēlastības" sērijām ir arī divas "Nezūdošā ļaunuma" daļas, filma "Avatars" un citas.

Arī privātā dzīve pievilcīgajai aktrisei bijusi gana interesanta – savulaik tika mēļots, ka viņai ir attiecības ar "Ātrs un bez žēlastības" kolēģi Vinu Dīzelu, un tāpat viņas mīlnieku sarakstā figurējis filmas "S.W.A.T." kolēģa Olivjē Martinesa vārds.

Pirms desmit gadiem Rodrigesa pievienojās to slavenību pulciņam, kuras atzinušās, ka seksā eksperimentējušas ar abu dzimumu partneriem, bet, kad gadu vēlāk lesbiešu žurnāls "Curve" vēstīja, ka viņa ir biseksuāla, aktrise to noliedza.

Tiesa, 2014. gadā viņa atzina, ka tomēr ir biseksuāla. Tajā pašā gadā par ārzemju tabloīdu "karsto ziņu" kļuva viņas attiecības ar modeli Karu Delevinju, un abas slavenās daiļavas arī nevairījās no publiskām maiguma izpausmēm.

Aktrise nav skarbā meitene tikai uz ekrāna – 2002. gadā viņa tika arestēta par kautiņu ar istabas biedreni. Vēlāko gadu laikā viņa policijas redzeslokā nonāca par braukšanu reibumā, ātruma pārsniegšanu un citiem pārkāpumiem, un kinozvaigzne arī vairākkārt nonākusi cietumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!