Itāliešu skaistule Monika Beluči ir slavena ar savu seksapīlu, tādēļ kaisles netrūka arī uz Kannu kinofestivāla skatuves par kura vadītāju bija izvēlēta 52 gadus vecā aktrise.

Šonedēļ atklāts jau 70. ikgadējais Kannu kinofestivāls, kas pulcē visu Eiropas un arī Amerikas kino eliti. Par atklāšanas pasākuma vadītājiem bija izvēlēti daiļā Monika Beluči un 38 gadus vecais franču aktieris un komiķis Aleks Lucs.

Daudziem vēl spilgtā atmiņā palicis Monikas Beluči kaislīgais skūpsts ar aktieri Danielu Kreigu līdz šim pēdējā Džeimsa Bonda filmā "Spektrs", bet nu viņa nolēmusi paspilgtināt savu liktenīgās sievietes tēlu un pārsteigusi ceremonijā klātesošos, teju uzklūpot ar savu skūpstu jaunākajam skatuves kolēģim.

"Daily Mail" vēsta, ka tā, protams, bija īsta "vakara nagla", kaut tāpat viņa visu uzmanību jau bija laupījusi ar savu krāšņo tērpu.

Festivāla atklāšanas pasākumam Monika bija izvēlējusies modes zīmola "Dior" kleitu tumšzilā tonī. Iespaidīgais šifona tērps lieliski izcēla itālietes figūru, un tā caurspīdīgums atgādināja par kinodīvas seksapīlu.

Pirms pārteidzošā gājiena uz Kannu kinofestivāla skatuves aktrise intervijā portālam "WWD" atgādināja kādu citu ar skūpstu saistītu ažiotāžu: "Slavenajā filmā par aģentu 007 es taču parādījos kādas labi ja piecpadsmit minūtes, bet reakcija uz to bija tik milzīga! Manuprāt, tas skaidrojams ar to, ka pirmo reizi vēsturē Džeimsa Bonda rokās bija sieviete labākajos gados."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!