Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 23. oktobra, vakarā televīzijas viedspēles Ciemos dalībnieki dosies uz Baldoni, kur notikumi dramatiski izvērtīsies divām spēles komandām.

Komandas guvušas mācību un pieredzi jau trīs dažādās Latvijas pilsētās, tomēr ātruma dzīta neuzmanība Baldonē spēles līderiem Viesītes vīriem teju maksās vienu no viņu sešām kājām un ietekmēs turpmāko spēles gaitu.

Izvēloties ātrākās komandas taktiku, pagrieziena punktu piedzīvos arī baldonieši, kuri labi orientējas vietējā vidē.

Ciemos ceturtā kārta Alūksnes, Baldones, Rogovkas, Vaiņodes un Viesītes azartiskās komandas aizvedīs pie Baldones greznās pagātnes liecinieka. Viņiem būs jāveic trase slavenās Baldones sanatorijas grausta teritorijā, sagādājot ne mazums negaidītu pārsteigumu.

Novadu ļaudīm būs jāseko ielas mākslas zīmējumu norādēm un jāmeklē blēņdaru izraibinātās zivis, kā arī jāatklāj, kas slēpjas zem apzīmējuma ķirzaciņa, un kā atradums, kas ir Baldones zīme jau vairāk nekā gadsimtu, var palīdzēt veikt kārtējo pārbaudījumu, pielietojot skolas solā gūtās zināšanas ķīmijā.

Īsts cietais rieksts steidzīgajiem un slazds nošaut greizi būs Spirālveida galaktikas meklējumi Baldones observatorijā. Vai komandas sapratīs, kā atšifrēt ķīniešu hieroglifus un atrast finiša vietu, izmantojot viedās tehnoloģijas, ikviens varēs noskaidrot Ciemos ceturtajā sērijā.

Atgādinām, ka pēc pirmajām piecām sērijām spēli pametīs tā komanda, kurai būs veicies vismazāk. Pēc tam - katrā etapā pa vienai, lai spēles finālā, sacenšoties trim komandām, pārliecinātos, kurā Latvijas novadā dzīvo visvarošākā un viedākā komanda!

Televīzijas viedspēle Ciemos ir Latvijas Mobilā Telefona un VFS Films kopdarbs. Raidījumu LTV1 ēterā var redzēt katru ceturtdienu plkst. 19:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!