Foto: Publicitātes foto

Svinot mākslinieciskās darbības desmit gadu jubileju, dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā), kura atpazīstamību iemantoja ar skatuves vārdu Aisha, laidusi klajā jaunu dziesmu Soļi, kas ir veltījums saviem klausītājiem un draugiem.

"Dziesma Soļi ir gan pateicība, gan dāvana manas daiļrades cienītājiem, jo tieši viņi ir tie, kas rada manī motivāciju un iedvesmu, lai īstenotu arvien jaunus projektus," dziesmas būtību komentējusi Aija Andrejeva.

Līdz ar jauno dziesmu tapis arī video klips, kas tika filmēts Rīgas ielās - tā režisors ir Edgars Lūsiņš no video studijas 1001 jūdze un video piedalījušies 99 Aijas dzīvē svarīgi cilvēki.

"Video klipa veidošana bija ļoti sirsnīgs un emocionāls process. Trīs dienu laikā es satiku draugus un kolēģus, ar kuriem tik bieži ikdienā neizdodas satikties. Paldies viņiem par laiku! Tas bija skrējiens, taču tik patīkams, ka varētu katru mēnesi veidot jubilejas videoklipus," joko Aija.

Par godu jubilejai un dziesmai nākamā gada sākumā arī notiks Aijas Andrejevas un draugu Latvijas koncerttūre, kas noslēgsies 24. aprīlī Rīgā, koncertzālē Palladium.

"Es vienmēr zināju, ka savu māksliniecisko desmitgadi gribēšu nosvinēt īpaši. Lai arī desmit gadi nav tik liela jubileja, man tā ir svarīga. Atskatoties uz šiem gadiem, es vēlos pateikties visiem tiem cilvēkiem, kuri man ir devuši padomu, iedvesmu un iespēju, lai šī jubileja vispār būtu iespējama.

Tieši tādēļ koncertu ciklā Soļi, kurš sāksies nākamā gada sākumā, man pievienosies tie cilvēki, kuru ieguldījums manā karjerā ir bijis nenovērtējams," komentē Aija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!