Gada izskaņā Latvijas ballīšu zvēri iepriecināti ar īstenu klubu hitu. Reperu apvienība Dēlu paka laidusi klajā singlu Nāc ar mums, kurā tiek rīmēts par trakām ballītēm dzīvokļos, naktsdzīvi un plosīšanos tradīcijām bagātajā galvaspilsētas izklaides vietā Coyote Fly.

Dziesmai tapis arī krāšņs videoklips, kurš ieturēts burziņu mīļotāju naktsdzīves labākajās tradīcijās. Apvienības dalībnieki ālējušies naktsklubā, plosījušies pilsētas ielās un lustējušies dzīvokļa ballītē. Skaņdarbā reperi apdziedājuši viskiju, skaistas meitenes, dzīves svinēšanu un VIP pasākumus klubiņos.

Kā vēsta apvienības pārstāvji, Dēlu paka sastāv no vairāk nekā 10 dalībniekiem, tajā skatā tautā iemīļotā dueta Olas puišiem Reika un Žaņa Pavlovska. Savukārt līdera lomu jaunākajā singlā uzņēmies brazīliešu izcelsmes reperis Felipe Gabriels Ksavjērs, kurš šo gadu pavadījis Latvijā un iemācījies valsts valodu.

Felipe skaņdarbā repo latviski, un, kā vēsta apvienības pārstāvji un apgalvo pats brazīlietis, tekstu viņš esot sarakstījis pats.

Kā vēsta apvienības pārstāvji, Dēlu pakas dalībnieku mērķis ir pavadīt labi laiku un kopīgiem spēkiem izveidot ko tādu, par ko pašiem būtu prieks arī pēc 30 gadiem. Šis ir apvienības otrais singls.

Šī gada pavasarī mūziķi klausītāju novērtējumam sniedza savu pirmo skaņdarbu XXL, un zināmās aprindās tas guva lielu atzinību. Reperu apvienības Twitter konts apskatāms šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!