Brālēni Biceps un Triceps jeb apvienība Bermudu divstūris šonedēļ savu fanu novērtējumam snieguši savu jaunāko hitu 1002 arābu naktis, kuram tapis arī karstasinīgs videoklips. Tajā filmējušās seksīgākās latviešu dvīnes – māsas Ana un Katrīne Drozdovičas.

Kā vēsta apvienības pārstāvji, Biceps un Triceps savus rajona puikas aizvizinājuši līdz Sahāras tuksnesim, kur visi kopā no harēma atbrīvojuši divas mazas princesītes - Anu un Katrīni.

Drošsiržu pēdas dedzinājušas pārkarsušās smiltis, svelme izkarsējusi jau tā karstos ķermeņus, un acu spožumu aizmiglojusi mirāža.

Videoklips ieturēts arābu labākajās tradīcijās - tajā Bermuda divstūra dalībnieki un seksīgās dvīnes, apvilkuši tuvajiem austrumiem raksturīgos apģērbus, viesojas harēmā, kūpina ūdens pīpi, jāj ar kamieļiem, vienojas kopīgā dancī un zīmējas ar dārglietām.

"Sahārā bija daudz smiltis un maz ūdens. Sapratām, ka vairs uz turieni nebrauksim, jo tur ir tikpat karsts, cik karsti esam mēs un mūsu koncerti. Kamieļi tagad ir mūsu draugi. Rajons papildināts ar divām princesēm. Un, jā, mēs viņas atvedām uz Latviju. Vienu vārdu sakot, ko vēl var vēlēties no ceļojuma," savu komentāru par piedzīvojumiem tuksnesī snieguši brālēni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!