Foto: Publicitātes foto/Aiga Rēdmane

Gatavojoties jauna albuma iznākšanai un tā koncerttūrei nākamgad, mūziķis Intars Busulis (attēlā) plašākas sabiedrības vērtējumam nodod jaunas kompozīcijas ierakstu.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/busulis_pietura.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>
Busulis šonedēļ laidis klajā jaunu dziesmu no sestā soloalbuma "Nākamā pietura", kurš tiks izdots 2017. gada 1. martā.

Ar dziesmas "Nākamā pietura – depo", kuras mūzikas autors ir Kārlis Lācis un teksta autore Māra Zālīte, oficiālo nonākšanu radiostacijās 7. decembrī tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz nākamgad gaidāmajiem koncertiem Latvijas pilsētās.

Koncerti notiks 12. maijā Vidzemes koncertzālē Cēsīs; 19. maijā Latgales vēstniecībā GORS Rēzeknē; 26. maijā koncertzālē "Lielais dzintars" Liepājā un 16. jūnijā Dzintaru koncertzālē.

Koncertos skanēs gan jau labi zināmās un iemīļotās kompozīcijas, gan dziesmas no jaunā albuma. Biļetes uz koncertiem var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Gaidāmais albums ierakstīts tepat Latvijā, dziesmu mūzikas autori ir Kārlis Lācis un Intars Busulis.

No 7. decembra veikalos nopērkams arī Intara otrais koncertieraksts DVD formātā. Koncerts notika šī gada 24. augustā, un tajā piedalījās ne tikai Abonementa orķestris, bet arī Liepājas Simfoniskais orķestris. Koncertieraksta režisors – Juris Matuzelis, producente – Ilze Jansone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!