Populārā pašmāju apvienība Duets Sandra atkal atgriezusies pie sev tuvajām rokmūzikas skaņām. Mūziķi beidzot ierakstījuši jau labu laiku iepriekš solīto dziesmu Pofig cik tev gadu, kas jau vasaras izskaņā tricināja klubus visā Latvijā.

"Pēdējā laikā ir ļoti populārs vārds "pofig". To dzirdam uz ielas, radio, televīzijā un citur. Arī mēs atradām pielietojumu šim vārdam, un tā radās dziesma Pofig cik tev gadu," DELFI Izklaidei atklāj apvienības ģitārists Andris Brīnums.

Andris ir dziesmas asprātīgā teksta autors, savukārt soliste Sandra radījusi lipīgo meldiņu. Roķīgais hits šoruden ir viens no pieprasītākajiem gabaliem blices uzstāšanās reizēs.

"Dziesma kļuvusi par jubilāru hitu. Beidzot gatavs arī studijas variants un dziesma pieejama arī radiostacijās un internetā. Patīkamu klausīšanos un jubilāriem daudz laimes no Duets Sandra," ar prieku paziņo Andris.

Brīnumu pāra veikumu jau novērtējis arī par Latvijas mūzikas biznesa haizivi dēvētais Guntars Račs. "Spēcīgi! Ļoti spēcīgi! Ja dziesmai ir tāds nosaukums, nav pat svarīgi, kā tā skan. Tas jau ir hits!" Twitter pārdomās par Duets Sandra jauno hitu dalījies Račs, kurš uzskatāms par Latvijas galveno lietpratēju dziesmu tekstu ziņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!