Slavenā estrādes apvienība Duets Sandra, kuras sastāvā muzicē Andris un Sandra Brīnumi, šoruden muzikālā ziņā ir īpaši ražīgi. Mākslinieki jau ierakstījuši pēc kārtas trešo hitu, kurš ir viens no lielākajiem grāvējiem apvienības vēsturē.

To, ka Kuš kuš būs īsts grāvējs, dueta ģitārists Andris lika nojaust jau vasaras izskaņā, laižot klajā gabalus Citāda dziesma un Pofig, cik tev gadu. Toreiz mūziķis solīja, ka Kuš kuš pārspēšot abus iepriekš minētos.

Kā pārliecinājās DELFI Izklaide, apmeklējot vienu no Duets Sandra šoviem, brīdī, kad tiek pieteikts Kuš kuš, koncertzālē tiešām iestājas īsta histērija. Fani nesen radītās dziesmas piedziedājumu jau iemācījušies no galvas un uzsāk skandēt jau pirms pašas Sandras dziedājuma, nebeidzot dziedāt arī pēc pēdējiem akordiem.

Nu beidzot Kuš kuš ierakstīts studijā, lai būtu baudāms ne tikai klubos un koncertzālēs, bet iedvesmotu fanus jebkurā brīdī.

Uzreiz pēc hita izdošanas Duets Sandra uz laiku pametis Latvijas fanus, lai dotos koncerttūrē uz ārzemēm. Kā DELFI Izklaidei atklāj mākslinieki, šoruden viņi uzaicināti sniegt koncertu sēriju Zviedrijā un Dānijā, kur mītot ļoti daudzi viņu fani.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!