Foto: Publicitātes foto

Šova Okartes skatuve pirmajā sezonā iepazītā puišu grupa nu un (attēlā), kuras sastāvā ir Didzis Bordo, Nauris Brikmanis, Valters Osis un Elvis Elmans, pēc zināmas pauzes atsākuši aktīvi darboties un piedāvā klausītājiem dziesmu Heal Yourself.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Heal_Yourself.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesmas, kura turpmāk skanēšot arī lielākajās Latvijas radio stacijās, fragmentu lielākie grupas fani būs pamanījuši jau skanam kādā televīzijas reklāmā, kā arī tā labu laiku ir nu un koncertu repertuārā.

"Sen gribējām ierakstīt šo dziesmu, jo, izpildot to koncertos, no cilvēku puses redzējām lielu atsaucību. Esam priecīgi beidzot vilkt to ārā no pūra, lai dziesma dzīvotu savu dzīvi," DELFI Izklaidei stāsta grupas ģitārists Valters Osis. Dziesma ierakstīta Studio55 sadarbībā ar Silvestru Zemgalu.

Grupa nu un radās pagājušā gada nogalē, šova Okartes skatuve pirmās sezonas laikā, un mūzikas eksperti puišu četrotnei prognozēja dižu nākotni. Diemžēl pēc šova nu un pazuda - puiši jutušies viens no otra pārāk noguruši un licies, ka kopīgas nākotnes nebūs.

Tomēr šovasar grupa atsākusi darboties ar jaunu sparu, un jau septembrī nu un cer sarīkot kārtīgu koncerttūri.

"Negribas jau neko sasolīt, lai nesanāk kā sākumā, kad uzreiz solījām albumu, bet sanāca pauze. Katrā ziņā izjukt tagad būtu neprātīgi, jo iet ļoti labi un koncerti ir ļoti apmeklēti," grupas ieceres atklāj Valters.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!