Foto: Publicitātes foto

Mūziķis un dzejnieks Andris Kivičs šajā pavasarī klausītāju novērtējumam sniedzis savu jaunāko singlu Tas nekad nepāries, kurš tapis sadarbībā ar šova Jaunā talantu fabrika bijušajiem dalībniekiem Aminatu Savadogo, Ravitu Kreicbergu un par latviešu Džastinu Bīberu dēvēto Rihardu Andri Bērziņu.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Andris_Kivics_jaunie_talanti-Tas_nekad_neparies.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Dziesma eksperimentālos nolūkos tika sacerēta 2013. gada nogalē, kad Kivičs viesojās šova Jaunā talantu fabrika telpās, lai ar dalībniekiem aprunātos par dziesmu radīšanu un popmūziku kopumā.

Andris toreiz ierosināja pamēģināt sacerēt dziesmu "uz vietas un tūlīt", un rezultātā tapa kompozīcija, kuru raidījuma beigās visi kopā arī nodziedāja. Toreiz Kivičs apsolīja, ka skaņdarbs tiks arī ierakstīts, un savu vārdu viņš godam turējis.

"Laiks gāja uz priekšu, solījums bija  jāpilda, un dziesma jāieraksta, jo, lai gan pagāja pusgads, dziesmas melodija turpināja man skanēt galvā un nelika mieru.

Jāsaka paldies Ravitai, Aminatai un Rihardam, ka piekrita šai sadarbībai un ļoti atvērti un pozitīvi piedalījās dziesmas ieskaņošanā aranžētāja un muzikālā producenta Reiņa Briģa studijā.

Dziesma ir par sajūtām, kas, vienreiz izbaudītas, vairs nekad nepāries. Mūsu gadījumā tā ir mūzika, būšana uz skatuves, dziedāšana un nodošanās mūsu aicinājumam," jauno kompozīciju raksturo mūzikas autors Andris Kivičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!