Foto: Publicitātes foto

Tautā mīlētā muzikālā apvienība Labvēlīgais tips Līgo svētku priekšvakarā nolēmusi savus fanus iepriecināt ar jaunu singlu Du Bist Spazieren.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Labveligais_Tips_-_Du_Bist_Spazieren.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Grupas pārstāvji neslēpj cerību, ka šī kompozīcija kļūs par šīs vasaras dārza ballīšu galveno grāvēju, un tā esot savdabīga atbilde uz mūžseno latviešu apgalvojumu - Latvijas popmūzikā nekā jauna nav.

Grupa tam nepiekrīt, taču vienlaikus arī neuzņemas atbildību par traumām, kas var gadīties, dziesmas atskaņošanas laikā izpildot pārgalvīgus deju soļus un piruetes.

Par dziesmas melodiju parūpējies grupas ģitārists Artūrs Kutepovs, par tekstu - Andris Freidenfelds, un to visu iemūžināt palīdzēja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no Labo ierakstu studijas.

Tāpat grupas pārstāvji informē, ka Līgo naktī Labvēlīgais tips pēc pusnakts uzstāsies Krastmalā, bet 24. un 25. oktobrī koncertzālē Palladium notiks rudens šovi Katastrofāla atgriešanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!