Foto: Privātais arhīvs

Šovā Jaunā talantu fabrika iepazītais un par latviešu Bīberu mīlīgi iesauktais mūziķis Rihards Andris Bērziņš (attēlā) debitē deju mūzikā, piedāvājot iedvesmojošu hitu Ieklausies.

"Deju mūzika man vienmēr ir patikusi. Vienmēr esmu vēlējies iedziedāt dziesmu, pie kā var dejot vai klubos atskaņot. Būtu forši ieiet bārā vai klubā un dzirdēt savu dziesmu," savu pievēršanos deju žanram skaidro Rihards.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/RihardsBerzinsIeklausiesRadioversija.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Piedalīšanās talantu šovā Rihardam esot devusi īpašu iedvesmu, un pēc šova viņš jau iepriecinājis tautu ar paprāvu dziesmu kaudzīti. Nu saldais puisis izmēģina spēkus deju žanrā, piedāvājot, kā pats spriež, visai iedvesmojošu gabalu.

Dziesmas melodijas autors ir labi zināmais deju mūzikas producents Kaspars Dvinskis jeb DJ Dween, kura kontā jau ir vairāki Latvijas hiti. 

"Man Rihards šķiet ļoti talantīgs dziedātājs, un es domāju, ka viņš daudz sasniegs gan Latvijā gan ārpus tās," sajūsmā par mūziķi ir Dween. Producents uzskata, ka hits ir sākums labai sadarbībai.

Jaunais dziedātājs neatlaidīgi turpina kāpt pa karjeras kāpnēm un jau skaidri nolicis sev darāmo darbu sarakstu. Viņa tuvākajos mērķos ietilpst pabeigt skolu un maksimāli visu savu brīvo laiku atdot mūzikai, kā arī nodibināt dzīvo grupu un izdot savu pirmo solo albumu. Mūziķis plāno pieteikt kādu savu dziesmu arī Eirodziesmas konkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!