Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ pie pašmāju šovbiznesa debesīm iemirdzējusies jauna zvaigzne – reperis BIG KRI$IIC jeb īstajā vārdā Kristofers. Viņš ir repera Reika, kurš atpazīstamību savulaik iemantoja kā dueta "Olas" dalībnieks, mazais brālis.

Jaunais reperis trešdien, 2. maijā, publiskojis singlu "Es planēju". Kompozīcijai tapis arī videoklips, kas ieturēts hiphopa mākslinieku labākajās tradīcijās.

Kā vēsta Kristofera pārstāvji, viņa debijas hits ir atbilde Reika dziesmai "Ne līdz galam", kurā lielais brālis ir pasmējies par mazo brāli.

Reika nesenajā videoklipā bija ievietots kadrs pēc kādas ballītes, kurā Kristofers jūtas ļoti saguris un uz jautājumu "kā tu jūties?" atbild lakoniski – "ne līdz galam". Lai atriebtos lielajam brālim, jaunais reperis savā debijas videoklipā iekļāvis vēl drūmākus kadrus ar brāli.

''Te nu ir atriebība! Ir skaidri redzams, ka jaunā repa leģenda ir dzimusi,'' pašpārliecināti sevi piesaka Kristofers, kurš šonedēļ kopā ar brāli uzstāsies Rīgas un galvaspilsētas viesu iecienītajā naktsklubā "Coyote Fly".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!