Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs un dziesmu autors Oskars Deigelis izdod jaunu singlu "Vēlos atrast" sadarbībā ar vienu no, viņaprāt, skaistākajām pašmāju dziedātājām – Lindu Šingireju, kas plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Lily.

Kā vēsta mūziķu pārstāvji, dziesmas pirmsākumi meklējami jau 2011. gadā, kad kopā ar producentu apvienības "Do Studija" puišiem Mārtiņu Leju un Rolandu Sīpolu tika radīts pirmais dziesmas demo. Uz tā Deigelis sarakstījis dziesmas melodiju, un viņš ir arī teksta autors.

"Tā vien šķiet, ka šī dziesma gaidīja savu kārtu un īpašo brīdi, jo to sākotnēji tiku iecerējis iekļaut gan pirmajā, gan pēc tam arī otrajā albumā, taču kaut kas lika šai dziesmai nogaidīt savu iznācienu.

Tā nu es kādā jaukā dienā sapratu, ka šo dziesmu vēlos iedziedāt kopā ar Lily, un tieši tagad ir laiks to īstenot. Man ir patiess prieks, ka Linda piekrita ieskaņot šo dziesmu kopā ar mani. Paldies jāsaka arī Kasparam Makam, kurš skaņdarbu mazliet "uzfrišināja" un veica tā apstrādi!" par dziesmas tapšanu gandarīts ir Oskars.

"Priecājos, ka Oskars mani uzrunāja! Mums ir izdevusies pozitīva un pavasarīga dziesma. Ceru, ka klausītājiem patiks, par ko dziedam, un varbūt palīdzēs ieklausīties sevī, vai arī atrast kādas atbildes un novērtēt to, kas mums katram ir dots!" spriež Lily.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!