Foto: Publicitātes foto

Šovā Okartes skatuve iepazītā jaunā skatuves māksliniece Marta Ritova šonedēļ savu klausītāju vērtējumam nodevusi savu debijas albumu Mainiet vārdus, kurā iekļauta arī kompozīcija Savādi.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Marta_Ritova_Savadi_128kbps.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Šis albums ir mana radošā atskaite par četriem gadiem, ko esmu pavadījusi sevis meklējumos. Pirms šī posma biju diezgan trakulīgi noskaņota meitene, kas spēlēja grupā Kaķis maisā, ar ko bija izbraukāti visi iespējamie klubi.

Līdz kādā dienā sapratu, ka ir arī tā otra Marta, kas spēlē klavieres un sacer dziesmas par neizzināmo un nesaprotamo pasauli mums apkārt," par ceļu līdz albumam stāstījusi Marta.

Jaunajā albumā iekļautas 12 pašas Ritovas sacerētas dziesmas - gan pilnīgi jaunas un agrāk nepublicētas kompozīcijas, gan radiostacijās panākumus jau guvusī tituldziesma Mainiet vārdus, pērnā gada Latvijas Eirovīzijas konkursa superfinālā iekļuvusī I Am Who I Am, ko daudzi atceras pēc atraktīvi izgaismotajām klavierēm uz skatuves, un romantiskais duets ar Ivo Grīsniņu-Grīsli Tu neļauj.

16. decembrī Martu sagaida jauns izaicinājums - dziedātājas dzimšanas dienā ieplānots viņas līdz šim ambiciozākais projekts - solo koncerts koncertzālē Palladium, kura sagatavošanai mūziķe, kas Latvijas Universitāte studē modernās valodas un biznesu, šobrīd velta visu brīvo laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!