Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 14. februārī, LTV1 ēterā varēs baudīt dziesmu un izpildītāju konkursa Supernova otrā desmitnieka priekšnesumus. Uz skatuves kāps arī šova Okartes skatuve zvaigzne Mārtiņš Ruskis (attēlā).

Ruskis žūrijas uzmanību Supernova atlasē iemantoja, jo dziedāja latviski, bet pirmajā tiešraidē viņš kompozīciju izpildīs angļu mēlē – ar nosaukumu Still Holding Stars.

Tomēr konkursa gaidās dziedātājs fanus iepriecinājis ar savas eirodziesmas versiju latviešu valodā – viņš klausītāju vērtējumam nodevis kompozīciju Daļa no sirds.

Kompozīcijas mūzikas un teksta autors ir pats dziedātājs, bet aranžiju veidojis Ivars Makstnieks.

Tā tapusi pirms gada, un iecerēta kā stāsts par emocijām sirdī un prātā, vienpusēju, nepiepildītu mīlestību.

"Mīlestība, jūtas, kas ilgu laiku var sāpināt un nogulsnēties dziļākajos pakrūtes kambaros, neizgaistot pat vairāku gadu garumā. Lai arī kā to gribētos, šīs dziesmas stāsts nav par laimīgām beigām. Līdz ar to, manuprāt, tā ir emocionāli piesātināta un patiesa.

Domājot par dziesmas izpildījumu konkursā Supernova 2016, protams, esmu saviļņots un nedaudz satraucies par to, kā skatītāji un žūrija svētdien vērtēs dziesmu angļu valodā.

Lai arī šī nebūs pirmā reize uz konkursa Supernova skatuves, modrība ir jāsaglabā un dziesmu izpildīšu uz visiem 110%! Lai arī kāds būtu rezultāts, šī būs jauna pieredze un iespēja priecēt manas mūzikas cienītājus," stāsta Mārtiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!