Bijušais talantu šova Okartes skatuve, kā arī bijušās grupas Jātnieki dalībnieks Rihards Millers jeb Rikardions (attēlā) klausītāju vērtējumam nodod savas populārākās dziesmas Mīlas tuksnesis videoklipu, kura filmēšanā nav trūcis arī neskaitāmu pārpratumu.

"Videoklipu šai dziesmai uzņēmu tāpēc, ka tauta to ir patiesi iemīlējusi. Tas ir pierādījies gan koncertos, gan ballēs, kurās cilvēki lūdza vairākkārt atkārtot Mīlas tuksnesi. Tāpat arī Latvijas radio 2 klausītāji tieši ar šo dziesmu bieži apsveic savus tuviniekus svētkos.

Šis lustīgajos ritmos ieturētais megahits spēj vienā mirklī uzlabot garastāvokli un dod enerģiju visai dienai, un, tā kā sapratu, ka manas daiļrades cienītāji labprāt redzētu arī dziesmas video, nolēmu rīkoties," sarunā ar DELFI Izklaide kautrīgi stāsta Rikardions.

Kā izrādās, videoklipa uzņemšanā nav trūcis arī visdažādāko pārpratumu un grūtību, tomēr jaunais skatuves mākslinieks to risināšanā parādījis īstu apņēmību.

"Šis ir mans pirmais videoklips, un pie tā strādāju kopš vasaras. Lai gan sākumā bija ieceres to filmēt citur un nedaudz citādāk, par rezultātu esmu ļoti priecīgs.

Arī video uzņemšana bija notikumiem bagāts process. Izlēmām, ka filmēšanai nepieciešams tuksnesis, kamieļi, čūskas un karsta saule. Tomēr, tā kā Latvijā ir četri gadalaiki, un šobrīd aiz loga ir balta ziema, visu nācās filmēt iekštelpās.

Pirmās grūtības radās ar tērpu piemeklēšanu. Biju pat aizgājis uz Valmieras Drāmas teātri tā meklējumos, taču tur neko piemērotu videoklipa tēmai neatradu. Vienu brīdi pat likās, ka būs jāfilmējas plikam, tomēr beigās visu vajadzīgo izdevās piemeklēt kādā veikalā.

Tāpat problēmas sagādāja smilšu atrašana, jo visur ir ledus un sniegs. To meklējumos aizgāju pie sētniekiem, kuri man iedeva vienu spaini smilšu, ko pašam nācās skrāpēt ārā zem sniega. Aizejot mājās, ieraudzīju, ka šajās smiltīs ir kaķu fekālijas. Tas manī radīja zināmu satraukumu, jo zināju, ka smiltis būs jāskūpsta.

Tāpat pārsteigumu sagādāja arī vēderdejotāju pēdējā mirkļa paziņojums, ka viņas nav informētas par filmēšanu.

Līdz ar to visu procesu nācās uz laiku atcelt, jo es, kā jau džentlmenis, sapratu, ka pat viskaislīgākajām Latvijas vēderdejotājām ir vajadzīgs savs laiks, lai sagatavotos," dramatisko filmēšanas procesu atminas Rikardions, piebilstot, ka par gala rezultātu tomēr ir ļoti gandarīts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!