Foto: Publicitātes foto

Latvijā populārā dziedātāja Aminata savas daiļrades cienītājiem šonedēļ sarūpējusi ļoti patīkamu pārsteigumu – viņa laidusi klajā jaunu dziesmu "Zero Love". Mūziķes pārstāvji vēsta, ka pavisam drīz tai tiks prezentēts arī videoklips.

Jaunās dziesmas vārdu un mūzikas autore ir Aminata. Savukārt dziesmas aranžēšana un miskēšana uzticēta Kasparam Ansonam, ar kuru dziedātājai izveidojusies veiksmīga sadarbība vairāku gadu garumā. "Zero Love" skaņas gala apstrādi jeb tā saukto "māsterversiju" radījis Nīderlandē strādājošais un pieprasītais dāņu producents Jonass Brogers-Filtenborgs.

Jaunajai dziesmai piemīt izteikti vasarīga noskaņa un tā vēsta par cilvēka nevēlēšanos atklāt savas jūtas citai personai, lai atkal sevi nesāpinātu. Patiesībā jūtas pret otru cilvēku ir, taču viņam tiek parādīts, ka tā nav taisnība. Tiek izrādīta nulle mīlestības jeb "Zero Love".

Kā vēsta mūziķes pārstāvji, to var uzskatīt par jauna Aminatas mīlas stāsta triloģijas pirmo daļu, kam sekos arī attiecīgi otrā un trešā dziesma. Salīdzinot ar iepriekšējiem darbiem, jaunajā singlā Aminata sevi parāda kā pieaugušāku sievieti un mākslinieci.

Arī drīzumā gaidāmais dziesmas dažādo noskaņu video ieskicēs abas dziesmā apspēlēto emociju puses – auksto un savaldīgo, kā arī iekāres pilno un trauslo.

Šī gada beigās Aminata plāno izdot arī jaunu albumu, tādēļ pēdējos mēnešos viņa mazāk redzēta Latvijā. Iemesls tam ir tāds, ka ārzemēs noritējis ļoti produktīvs jaunu dziesmu rakstīšanas darbs, kas jau rezultējies ar "Zero Love". Šogad tiks izdot vēl vairāki jauni singli. Nupat Aminata Spānijā filmējās jau nākamā singla videoklipa vajadzībām.

No 20. aprīļa jaunā dziesma "Zero Love" pieejama visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos, kā arī dzirdama Latvijas radiostacijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!