Foto: Publicitātes foto
Trešdien, 3. maijā, publiskots pašmāju mūziķa Justa Sirmā jaunais singls "Latvijai". Kā norāda mūziķa pārstāvji, dziesma izskan kā veltījums valstij, gan ievadot svētku noskaņu, gan pieminot, ka svarīgi ir atcerēties īstās vērtības un līdzcilvēkus.

"Šīs dziesmas pirmie aizmetņi meklējami manos pirmajos soļos profesionālajā mūzikā, tāpēc man ir patiess prieks, ka varu beidzot nodot skaņdarbu Latvijas rokās, un es ļoti ceru, ka tas raisīs citos tikpat lielu saviļņojumu kā manī," atzinis jaunais dziedātājs.

Viņš norāda, ka svarīgi pievērsts uzmanību ne tikai dziesmas patriotiskajam saturam, bet arī "novērtēt to, kas mums ir pieejams katru dienu, bet paliek nepamanīts".

"Cilvēki bieži mēdz uzskatīt piederību kaut kādai kopienai par pašsaprotamu, taču jāatzīst, ka ir patīkami apzināties, ka ir vieta, kur vari justies kā mājās," spriež Justs, kurš plašāku atpazīstamību iemantoja pērn, kad devās pārstāvēt Latviju "Eirovīzijas" dziesmu konkursā.

Dziesmas"Latvijai" dziesmas vārdu autore ir Justīna Daniela Petkus, mūzikas autori – Dominiks Jarmakovičs un Justs Sirmais, producents – DJ Rudd. Dziesma ierakstīta studijā MUTE. Dziesmas tapšanā dalību ņēmuši arī Ralfs Brieze (ģitāra), Arnis Račinskis (ģitāra), Jānis Polis (bass) un Lūcija Jarmakoviča (bekvokāls).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!