Foto: Kadrs no video

Pēc ilgākas pauzes muzikālu pārsteigumu sarūpējusi dziedātāja Marta Ritova. Šonedēļ klausītāju novērtējumam sniegta dziesma "Augstāk par zemi", kas ir bērnu rotaļu centra himna.

Dziedātāja bija pieklususi kopš pēdējā solo albuma, kas iznāca 2016. gadā. Kā vēsta mūziķes pārstāvji, Marta muzikālās pauzes laikā visu uzmanību veltīja saviem bērniņiem un viņu audzināšanai.

Ritovas atgriešanās un jaunās dziesmas tapšanas stāsts ir ļoti aizkustinošs. Marta dziedātājam un Latvijas Bērnu bāreņu fonda vadītājam Kasparam Markševicam izteikusies, ka labprāt iesaistītos fonda atbalstīšanā.

Kasparam radusies ideja, ka Marta varētu sarakstīt dziesmu-himnu jaunajam, nesen Rīgā atklātajam bērnu rotaļu centram "Augstāk par zemi", kur jebkurš no mums var organizēt savus svētkus, nodarbības, sapulces vai seminārus, bet samaksātā naudiņa seko bērnu bāreņu fonda atbalsta darbiem visā Latvijā.

Dziesmas mūzikas autore ir pati Marta, savukārt vārdus sarakstījusi Madara Puķīte. Skaņdarba producēšana uzticēta Gintam Stankevičam. Savukārt videoklipu veidojuši operators Mārcis Šēners un režisore Līga Robežniece.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!