Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Aminata šonedēļ saviem atbalstītājiem sarūpējusi vairākus jaunumus – viņa izdevusi singlu "Don’t Talk About It", kuram Spānijā nofilmēts videoklips. Tāpat arī daudzsološā skatuves māksliniece noslēgusi līgumu ar starptautisko kompāniju "Hitmaker", kas viņas jauno dziesmu realizēs sadarbībā ar kompāniju "The Orchard" un mūzikas industrijas milzi "Sony Music".

Aminatas dziesmas pārsvarā ir par viņas izjūtām, kas saistītas ar ikvienam svarīgo dzīves sastāvdaļu – mīlestību. Arī viņas jaunais singls nav izņēmums – tā ir kā tematisks turpinājums iepriekšējam singlam "Zero Love" un uzbur to juteklisko sajūtu, kāda gandrīz vai taustāmi uzrodas kaut kur zem ādas, kad sajūti jaunu romantisko attiecību sākšanos.

Jauno kompozīciju Aminata sarakstījusi kopā ar daudz pieredzējušiem Zviedrijas autoriem un producentiem – Jonas Filtenborg, Pontus Persson un Andrei Amartinesei.

Savukārt dziesmas videoklips tapis Barselonā, par ko Aminatai ir dubults prieks, jo viņa šajā Spānijas lielpilsētā bija pirmoreiz un labprāt tur atgrieztos vienkārši kā tūriste.

"Kad pirmoreiz satikos ar klipa režisori Jūliju Kovu, biju nedaudz skeptiska par domu filmēt klipu Barselonā, jo tādas lietas nav viegli organizēt," stāsta Aminata. "Taču priecājos, ka tomēr piekritu, jo filmēšana tika noorganizēta ļoti augstā līmenī un viss sanāca pat labāk, nekā cerēju. Režisore klipā ieraudzīja savu stāstu un bija ļoti neatlaidīga, lai to pienācīgi izstāstītu. Patika arī darbs tik starptautiskā komandā, jo tajā bija iesaistīti cilvēki ne tikai no Latvijas, bet arī no Spānijas, Vācijas, Meksikas, Krievijas."

Nākamā gada sākumā Aminata plāno izdot savu trešo albumu, kas sekos labus panākumus Latvijā un arī ārvalstīs guvušajiem "Inner Voice" un "Red Moon". Kopā ar ārzemju producentiem ir noritējis produktīvs jaunu dziesmu rakstīšanas darbs, kas šogad vainagojies vairāku jaunu singlu izdošanā.

Aminatas jaunā dziesma ir pieejama visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos un būs dzirdama arī Latvijas radiostacijās. Radio pirmatskaņojums notiks 31. augustā pēc pulksten 14 "Radio SWH".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!