Foto: Publicitātes foto

Ar jaunu singlu "Benz" savus fanus iepriecinājusi Latvijas mūzikas supergrupa "Singapūras satīns". Dziesmai tapis arī sensuāls videoklips, kurā puiši nekautrīgi izrādījuši savu romantisko un juteklisko pusi.

"Mums bieži jautā kāpēc mūsu klipos ir tik maz mašīnu un meiteņu, tāpēc pēc rūpīgas apspriedes nolēmām radīt klipu, kurā ir mašīnas un meitenes, tādējādi pierādot to, ka mašīnas un meitenes mums ir tuva tēma.

Arī romantika vienmēr mums bijusi aktuāla tēma, par to liecina arī iepriekšējie hiti "Ir vērts", "Paliec pie manis" un "Nav vērts", taču bieži vien neizdodas šīm tēmām pieķerties tik daudz, cik gribētos vai vajadzētu. Vispār mums pašiem liekas, ka klips ir konča," par jauno dziesmu stāsta grupas pārstāvji.

Videoklips tapis sadarbībā ar nesen atklātās radošās apvienības "Honeymoon High" līdzdalību un tajā piedalās pašmāju modeles Daria von Tri un Terēze Strādniece. Videoklipu filmējis un montējis talantīgais Artūrs Krūmiņš, kurš plašākai auditorijai zināms ar vizualizācijām repera Edavārdi dziesmām "Pa īsto" un "Zilie ekrāni".

Grupai "Singapūras Satīns" šobrīd ir vasaras tūre un viņi būs sastopami koncertos "Positivus", "Summersound", Kuldīgā, Gulbenē, Valmierā, Olainē un citās Latvijas pilsētās. Ar koncertu sarakstu vari iepazīties grupas oficiālajā "Facebook" lapā un sekot līdzi informācijai viņu "Instagram" profilā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!