Foto: Publicitātes foto

Pirms gada pašmāju mūzikas biznesā sevi spilgti pieteica jauniņais Emīls Mangulis (attēlā) – kā debijas hitu viņš bija izvēlējies dziesmu Es esmu dinamīts, un tautā tolaik 14 gadus veco puisi aši nodēvēja par Ogres Dinamītu.

Tagad, gadu pēc Es esmu dinamīts popularitātes zibšņa, Dinamīts atgriezies ar jaunu dziesmu - Monēta, kam tapis arī videoklips. Pagaidām gan puiša jaunā dziesma nav ieguvusi klausītāju un pašmāju mūzikas ekspertu ievērību, kā tas savulaik notika ar viņa pirmo hitu.

Gada laikā Emīls arī izveidojis savu lapu Draugiem.lv portālā - tajā puisis godīgi atzīst, ka ir jauns un talantīgs dziedātājs, bet kā jau citi viņa vecuma cilvēki arī ļoti slinks.

Tas gan nekādā veidā nemazina jaunā talanta ambīcijas - viņš vēlas sasniegt "virsotni jeb ļoti labus panākumus".

Jāatgādina, ka Dinamīta pirmais hits reti kuru atstājusi vienaldzīgu - daži interneta lietotāji sūkstījās, ka pēc videoklipa noskatīšanās viņiem sākušas asiņot ausis un acis, bet citi atzinuši, ka šis ir lieliskākais jebkad dzirdētais skaņdarbs.

"Latvijas mūzika ir kā krīze - liekas, ka ir sasniegts zemākais punkts, bet, ņifigā, vienmēr atrodas kāds, kas iet vēl zemāk," skumjās, bet precīzās pārdomās pirms gada dalījās sociāli aktīvais students Mārtiņš Pavasaris, un šo puiša ierakstu retvītojis arī Okartes skatuves dalībnieks Kristaps Pujāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!