Foto: Kadrs no video

Krievijā populārā televīzijas šova "Dom 2" vadītāja Olga Buzova (attēlā) cītīgi apņēmusies kļūt par dziedātāju, un nesen plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts viņas jaunākais hits, kas vieniem licis sajūsmā noelsties, bet citiem – aizspiest ausis un bēgt prom ko kājas nes.

Buzova, kura publiskajā telpā tiek dēvēta par multimākslinieci – TV raidījumu vadītāju, aktrisi, modeli un dizaineri –, Krievijas mūzikas topus iekaroja maijā, kad viņa metās uz vienu roku ar dziedātāju Nastju Kudri un plašākas sabiedrības novērtējumam sniedza dejisku dziesmiņu, kurai bija tapis ļoti draisks videoklips.

Lai gan daudzi apšauba Buzovas dziedāšanas spējas, un arī humorists Maksims Galkins ņirgājās par viņas talantu un spējām, daiļavai nelabvēļu runas ir vienaldzīgas. Aizvadītās nedēļas izskaņā dienasgaismu ieraudzījis viņas jaunākais veikums – kompozīcija ar nosaukumu "Hitu parāde" ("Хит-парад").

Savā jaunākajā dziesmā Buzova apdzied neveiksmīgu mīlestību, un ritmiskajam skaņdarbam arī tapis māksliniecisks videoklips, kas dažu dienu laikā vietnē "YouTube" jau noskatīts vairāk nekā divus miljonus reižu.

Tiesa, tie, kuri noklausījušies Buzovas jauno dziesmu, sadalījušies divās nometnēs – vieni viņu slavē, bet otri nežēlīgi izsmej.

Nelabvēļi skarbi kritizējuši Buzovas vokālās dotības un īpatnējo dikciju, un daudzi nav slēpuši – Oļas dziedāšana liekot asiņot viņu ausīm un radot vēlmi sadauzīt mūzikas atskaņotāju.

Savukārt citi ir pārliecināti, ka Olga savu dziesmu veltījusi neveiksmīgajai laulībai ar Krievijas futbolistu Dmitriju Tarasovu, un tas viņus ļoti nokaitinājis, jo šī nav pirmā reize, kad Buzova cenšas pievērst bijušā vīra uzmanību un parādīt sportistam, ka viņš pazaudējis satriecošu sievieti.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!