Foto: DELFI

Atraktīvā puišu muzikālā apvienība PeR savu fanu vērtējumam nodevusi jaunāko singlu Jauns sākums, kas ieturēts septiņdesmito gadu fanka jeb priecīgo cilvēku mūzikas tradīcijās un kas ir pirmais grupas singls latviešu valodā pēc trīs gadu pauzes.

Kā vēsta grupas pārstāvji, dziesmas mūzikas un teksta autors Ralfs Eilands (attēlā) skaņdarbu sacerējis pēc tikšanās ar Dalailamu, kurš šī gada septembrī viesojās Rīgā.

"Esmu vienmēr bijis "par" cilvēka emocionālo un garīgo attīstību un dzīves ceļa meklējumiem. Pēdējā gada laikā aktīvi esmu sācis interesēties par budismu, tāpēc Dalailamas vizīte Rīgā man bija liels notikums, jo viņa mācības ne tikai izlasu, bet cenšos pēc tām arī dzīvot ikdienā.

Pēc tikšanās ar ar viņu vēl spēcīgāk apjautu - katra jauna diena mums ir kā dāvana, kuru varam izmantot, lai sevi pilnveidotu," par dziesmu stāsta Ralfs.

Jaunā kompozīcija jau no šīs nedēļas dzirdams Latvijas radio stacijās, bet tās nosaukums gan nenozīmē pārmaiņas PeR radošajā sastāvā, un grupa apņēmusies aktīvāk koncertēt ārzemēs, kā arī strādās pie jaunā albuma materiāla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!