Foto: Publicitātes foto

Populārā pašmāju skatuves māksliniece Olga Rajecka (attēlā) šonedēļ mija gredzenus ar savu mīļoto, skaņu inženieri Ivo Bankavu, bet dienu pēc kāzām Rajeckas fanu vērtējumam nodota jauna kompozīcija Lai rausi, kas ir pirmais singls no topošā albuma.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/OLGA_RAJECKA_Lai_Rausi.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Kā vēsta dziedātājas ierakstu kompānijas Mikrofona ieraksti pārstāvis Guntars Račs, Rajecka, gatavojoties krāšņajām kāzām Igates baznīcā, paralēli strādāja arī ierakstu studijā, gatavojot jaunu ierakstu albumu.

Disks ar nosaukumu Buramdziesmas, kurā būs iekļautas 12 Imanta Kalniņa dziesmas ar Broņislavas Martuževas, Imanta Ziedoņa, Vika un citu pazīstamu latviešu dzejnieku dzeju, nāks klajā 24. augustā.

Šajā dienā Olga sniegs savu solo koncertu Dzintaru koncertzālē, noslēdzot festivālu Bigbank Latvijas pērles, un, kā sola Mikrofona ieraksti, koncerts būs īsti dziesmu un deju svētki ar VPDK Rotaļa, TDA Līgo, TDA Dzintariņš dejotāju, kā arī Laimas muzykantu, Baumaņu ģimenes, Riharda Lepera un Roberto Meloni piedalīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!