Foto: Publicitātes foto

Divu jauniešu – repera Reika un Žaņa Pavlovska - apvienība Olas (attēlā), kura pagājušā gada rudenī uzmirdzēja Latvijas šovbiznesā ar hitu Daudz naudas, bet milzu popularitāti, kas sniedzās pāri dzimtās zemes robežām, izpelnījās ar dziesmu Zemgus Girgensons, nāk klajā ar savu šīs vasaras hitu.

Olu vasaras hits saucas Priekšnieku nav, un tāds ir arī dziesmas vēstījums. "Es daru, ko es gribu, un man nekādu priekšnieku nav," dzied Olas.

Dziesmai izveidots arī attiecīgs video, kas ieturēts labākajās vasaras klipu tradīcijās - jūra, smiltis un traukšanās kabrioletos, matiem vējā plīvojot.

Olas ar hitu un provokatīvo video Daudz naudas uzmirdzēja pagājušā gada oktobrī. Īsā laikā apvienība jau guvusi milzu popularitāti, īpaši pateicoties Latvijas populārākajam hokejistam Nacionālajā hokeja līgā Zemgum Girgensonam veltītā gabala dēļ. Minētais hits tika atskaņots Bufalo Sabres arēnā.

"Projekts ir nenopietns, bet ir cilvēki, kas to visu uztver nopietni," smēja Olu pārstāvis, reperis Reiks, DELFI Izklaides lasītājus iepazīstinot ar apvienību tās debijas dienā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!