Foto: DELFI

Bijušie talantu šovu varoņi Mārtiņš Ruskis un Sabīne Berezina (attēlā) laiž klajā dziesmu Nāc man līdz un augusta sākumā dodas uz Maskavu pārstāvēt Latviju starptautiskajā estrādes dziesmu konkursā Пироговский рассвет. Viņi uzstāsies kā duets Same.

Šīs dziesmas mūzikas autors Kristaps Pujāts, bet teksta autori - Mārtiņš Ruskis un Kristaps Pujāts. Tā sacerēta jau pirms trim gadiem, kad LNT šova Okartes skatuve ietvaros viņi uzstājās kā grupa 4 vēji.

"Nejauši iegāju telpā, kur Kristaps cītīgi mēģināja radīt jaunu dziesmu. Piedāvāju palīdzību, un pēc 30 minūtēm jau bija radies mūsu kopdarbs Okartes skatuves noslēgumam," dziesmas rašanās vēsturi atceras Ruskis.

"Dziesma ir melodiska, ar hita akordiem un to ir viegli izpildīt. Harmonija atbilst man, un spēšu dziesmā izpausties improvizējot. Studijā dziesmu ierakstījām ātri," par jaunās versijas ierakstu stāsta Sabīne.

Kā informē mūziķu atbalstītāji, konkurss Пироговский рассвет Maskavā notiks no 7. līdz 11. augustam, un tajā bez Latvijas piedalīsies arī Armēnija, Baltkrievija, Itālija, Grieķija, Kaboverde u.c.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!