Foto: Publicitātes foto

Strauji tuvojas izpildītāju un dziesmu konkursa Supernova pirmā tiešraide, kurā cīņu par ceļazīmi uz Eirovīziju uzsāks arī dziedātāja Samanta Tīna (attēlā). Konkursa priekšnojautās viņa piedāvā kompozīzijas We Live For Love videoklipu.

Šogad Samanta konkursā piedalās ar divām kompozīcijām, bet videoklips tapis Tomasa Kleina un Kerijas Kalējas kopdarbam, kas par skatītāju un žūrijas simpātijām cīnīsies svētdien, 7. februārī.

Videoklipa operators un montāžists ir producents Ritvars Bluka.

Samanta Tīna jau vairākkārt piedalījusies Latvijas Eirovīzijas nacionālajās atlasēs, taču līdz šim nedaudz pietrīcus - divās no trim reizēm Samanta iekļuvusi superfinālā, bet piekāpusies citiem, tautas un žūrijas izvēlētiem mūziķiem, kuri ar mainīgām sekmēm pēc tam startējuši starptautiskajā konkursā.

"Ko tikai nerunā par šo konkursu! Bet runā un skatās!" smaidot stāsta Samanta. "Tāpat kā daudzi, arī es biju pateikusi kategorisku nē Eirovīzijai, jo vilšanās ķēde nacionālajā atlasē un mūsu izvēlēto pārstāvju neveiksmīgie starti Eiropā manī radīja totālu nevēlēšanos sevi saistīt ar to. Taču pērnā gada raidījums Supernova un Aminatas panākumi manu viedokli krasi mainīja.

Uzskatu, ka Supernova sevi ir 100% attaisnojusi. Beidzot uzvaru izcīnīja un aizbrauca tas, kuram patiešām bija jābrauc. Es lepojos, ka Latviju pārstāvēja spēcīga dziesma un talantīga dziedātāja. Tieši Aminatas panākumi mani iedvesmoja šogad startēt. Starptautiskais konkurss ir liela iespēja sevi parādīt uz Eiropas lielās skatuves.

Jau kopš pagājušā gada sākuma es saņēmu piedāvājumus no dažādiem Latvijas autoriem izpildīt viņu dziesmas, no kurām trīs mani patiešām uzrunāja un es nolēmu tās iedziedāt un sūtīt uz atlasi. Man prieks, ka no 88 dalībniekiem divas dziesmas žūrija atzina par cienīgām būt labāko divdesmitniekā" - tā par savu izvēli šogad izmēģināt spēkus konkursā stāsta Samanta.

Konkursa otrajā tiešraidē, 14. februārī, Samanta startēs ar savu otro dziesmu The Love Is Forever, kuras mūzikas autore ir viņa pati, bet tekstu rakstījis Vadims Petrovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!