Foto: Kadrs no video
Viens no veidiem, kā mūziķim vairot slavu un pārdot miljoniem ierakstu, ir miesas atkailināšana, un beidzot to ņēmusi vērā arī amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa (attēlā), kura savā jaunākajā videoklipā filmējusies pavisam plikiņa.

22 gadus vecā skatuves māksliniece fanu un klausītāju novērtējumam sniegusi sava jaunākā radio singla Good For You videoklipu, un tajā viņa izdarījusi to, ko daudzi gaidīja jau sen - atkailinājusi ķermeni.

Selēna, pretēji savai vienaudzei, nerātnajai dziedātājai Mailijai Sairusai, kura tiek dēvēta par neķītrāko mūziķi pasaulē, ilgu laiku spītīgi slēpa savus labumus zem drēbju kārtas, taču beidzot vadzis lūzis, un Gomesa pasauli iepriecinājusi ar pikantērijām.

Dziesmas videoklips ieturēts mūsdienu popmūzikas labākajās tradīcijās, un tajā Gomesa izaicinoši vārtās uz dīvāna, dzied slapjā krekliņā un seksīgi zibina savu kailo ķermeni ūdens šaltīs.


Tikai diennakts laikā videoklips jau noskatīts vairāk nekā trīs miljonus reižu, un nav šaubu, ka tas piesaistīs vēl daudzus Gomesas daiļrades cienītājus un ļaudis, kas vienkārši vēlas palūrēt uz jauniņās mūziķes labumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!