Foto: Publicitātes foto

Iespaidīgu pārsteigumu saviem faniem šonedēļ sagādājusi pašpasludinātā Latvijas pirmā repa supergrupa "Singapūras Satīns" – plašākas sabiedrības novērtējumam sniegts videoklips debijas albuma "Iespēja viena" dziesmai "Bajo La Piedra", un tajā filmējies arī skandalozais mūziķis Sandis Kiops.

"Mēs allaž domājam jaunus veidus, kā pārsteigt fanus, un šis nav izņēmums. Pati dziesma ir iekļauta mūsu debijas albumā, un videoklipā vēlējāmies apspēlēt globālās un sociālās problēmas, kas šajā gadījumā vairāk skar cilvēkus pāri okeānam.

Mēs klipu īpaši nekomentēsim, jo domājam, ka katrs tajā saskatīs kaut ko citu. Autors ir miris, dzīvo tikai interpretācija. Mēs ceram, ka ar šo darbu uzrunāsim sabiedrību, lai liktu tai apsēsties un padomāt – kas vispār notiek?!" par klipu stāsta grupas pārstāvji.

Videoklipu filmējis un montējis Elvis Lācis, kurš iepriekš strādājis pie tādiem grupas videoklipiem kā "Lemberghini", "Pūpolsvētdiena", "Kadiljakā", "Ziemā" un citiem.

Kā ziņots iepriekš, jūnijā grupa izlaida ilgi gaidīto debijas albumu "Iespēja viena", kas pieejams lielākajos straumēšanas servisos.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!