Kamēr lielākā daļa Latvijas jauno mūziķu pēdējā laikā sacenšas, kurš uzņems šikāku klipu un radīs paliekošāku iespaidu par savu turīgo un grezno dzīvi, kāds pašmāju hiphoperis sadarbojies ar krievu reperi, lai atklātu, cik postošs patiesībā ir mūsdienu turīgo jauniešu izšķērdīgais dzīvesveids.

Ar dziesmu Nauda valda pār zemi un tās vēstījumam atbilstošu video mūzikā atgriežas divi atraktīvi jaunieši - latviešu hiphopa un r&b izpildītājs Artūrs Mitenbergs jeb Artūrs M. un krievvalodīgais reperis Andrejs Djadjura jeb G'Son.

Izpildītāji uzsver, ka ar šo dziesmu un video vēlējušies parādīt, kā nauda ietekmē un sabojā cilvēka personību. "Es neatbalstu cilvēkus, kuri izmanto kādu cilvēku kā naudas maku. Nauda samaitā cilvēku, un ar to nedrīkst spēlēties.

Tā ir jānopelna godīgā ceļā un jātērē atbildīgi, kā arī rūpīgi jāizvērtē cilvēki, ar kuriem tiek uzturēts kontakts", DELFI Izklaidei savus uzskatus atklāj Artūrs M, uzsverot, ka, atšķirībā no daudziem citiem māksliniekiem, nevēlas apspēlēt glamūrīgu dzīvi ar humoru, bet gan runāt "pa īstam".

Mākslinieki atklāj, ka video stāsta par kādu turīgu un ietekmīgu jaunieti, kuram allaž pilnas kabatas ar naudu. Viņš var atļauties katru otro vakaru noīrēt sev personīgo šoferi, lai tas vizinātu viņu un viņa šarmanto draudzenīti elegantā Audi A6.

Pie jaunieša glamūrīgās dzīves pieder vakariņas dārgos restorānos, bet viņu visvairāk uzrunā alkoholiskie dzērieni un tusiņi līdz rīta gaismai. Cik skarbi beidzās šis sākotnēji, iespējams, apskaužamais stāsts un kādi izrādījās turīgā jaunieša draugi, redzams video.

Pie ieraksta strādājis DJ Dween, klipu veidojis Ivo Buģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!