Piektdiena nākusi ar priecīgu pārsteigumu visiem tiem neskaitāmajiem Latvijas iedzīvotājiem, kuri mīl ikdienā klausīties apšaubāmas kvalitātes mūziku. Apvienība "Singapūras satīns" izdevusi gabalu "Paliec pie manis", kas jau neoficiāli kronēts par visu laiku sliktāko mīlas balādi.

Dziesmā ir viss, ko vien var vēlēties vienkāršās romantikas cienītāji – smuka blondīne, džeks ar alus pudeli stilīgās pilsētas vakara ugunīs un teksts, ko no vīrieša vēlas dzirdēt ikviena meitene: "Paliec pie manis, vēl iedzersim un tad jau manīs."

Hits sociālajos tīklos tiek sveikts ar saldu sajūsmu, un ļaudis, kas apdāvināti ar īpaši sliktu muzikālo gaumi, jau sačukstas, ka romantiskās vārsmas "esi gatava, tad brauc man līdz, pa ceļam nočņiks, tur nopirks vīnu" un citi dziļie teksti esot kā medus viņu maigajām ausīm.

Paši "Singapūras satīna" pārstāvji gan sarunā ar "Delfi Izklaidi" taisnojas, ka dziesmas vēstījums esot daudz dziļāks.

"Tā sevī ietver raupju romantisku patiesību, nevis lētas tulpes no "Saktas" un zvaigžņu solīšanu.

Dziesmas koncepts ir ļoti vienkāršs – bez liekiem aplinkiem un zemtekstiem. Tā atspoguļo tās situācijas, kad ir četri no rīta, un tu mēģini meiteni nogādāt līdz savām mājām, lai parūpētos par viņas labklājību un drošību," izskaidro apvienības menedžeris Olafs.

Singls "Paliec pie manis" kopā ar vēl 27 skaņdarbiem tiks iekļauts grupējuma otrajā oficiālajā miksteipā "Slazdo vai mirsti".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!