Foto: Publicitātes foto
Par jaunu interneta sensāciju kļuvis kāds dīvains mūzikas video, kuru piedāvā zivju tirgotājs Šahids Nazids (attēlā) no Pakistānas – to noskatījušies jau 15 miljoni cilvēki, un tiek prognozēts, ka tas varētu kļūt par šī gada lielāko pārsteigumu.

Kā zināms, par aizvadītā gada lielāko interneta hitu kļuva dienvidkorejiešu repera Psy dziesmas Gangnam Style videoklips, kurš skatīts jau vairāk nekā miljards reižu, un, lai gan pakistānieša veikums ir vēl nejēdzīgāks, tam prognozē līdzīgu virālo efektu.

Nazids patiešām strādājis Londonas zivju tirgū un pircējus mēģinājis pievilināt ar dziesmu One Pound Fish. Viņš tika nofilmēts, un šis video kļuva par visai skatītu brīnumu YouTube video krātuvē.

Pēc tam tika nofilmēta šīs dziesmas profesionāli ierakstītā versija, kas tagad skatīta jau gandrīz 15 miljonus reižu, un zivju tirgotāja slava izplatās lielā ātrumā.

Nopelnījis naudu, Nazids varējis no Londonas atgriezties dzimtenē jau kā finansiāli nodrošināts cilvēks. Viņa slava izplatījusies arī dzimtenē, tāpēc Pakistānas varas iestādes atcēlušas aizliegumu šajā valstī skatīties YouTube.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!