Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu mūzikas žurnāls Billboard publicējis ikgadējo reitingu ar visietekmīgākajām popmūzikas zvaigznēm, kas vēl nav sasniegušas 21 gada vecumu. Šajā sarakstā iekļauts 21 mūziķis, un pirmo vietu bez pārsteiguma ieņēmis 18 gadus vecais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (attēlā).

Bībers šī topa pirmajā vietā bija arī pirms gada, tāpēc Billboard redakcijai nācies atzīt, ka mūsdienu šovbizness ir dēvējams par "Bībera pasauli".

Ietekmīgo jauniešu topa otrajā vietā ierindojusies britu puišu grupa One Direction, kuras dalībnieku vecums ir robežās starp 18 un 20 gadiem. Šī grupa ir vēsturē pirmais kolektīvs, kurš amerikāņu čārtos iekļuvis jau ar savu debijas albumu (pagājušā gada reitingā One Direction ieņēma 19. vietu).

Savukārt trešajā vietā iekļuvusi 20 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Demija Lovato, kura pirms gada ieņēma šī saraksta septīto vietu.

Vēl pirmajā desmitniekā iekļuvuši tādi jaunie mūziķis kā Skotijs Makkrīrijs, Maks Millers, Selēna Gomesa, Porters Robinsons, Šēra Loida, Ērls Svitšīrts un Niks Džonass, bet ar pilnu Billboard sarakstu var iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!