Foto: F64/Sputnik/Scanpix

Latviešu dziedātājs Intars Busulis piedalījies vairākos gadu mijai veltītajos Krievijas televīzijas šovos, un pat paguvis izpelnīties slavas vārdus no estrādes dīvas Allas Pugačovas.

Abi mākslinieki tikās Pugačovas vīra, humorista Maksima Galkina šova "МаксимМаксим" svētku speciālizlaiduma filmēšanā.

Raidījumā Busulis kopā ar Jeļenu Vaengu izpildīja dziesmas "Brīvdiena" versiju krievu valodā "Гравитация", bet pirms priekšnesuma mūziķi nedaudz pasēdēja uz dīvāniņa, iemalkoja šampanieti un apmainījās ar laipnībām.

"Tas, ka es sev atklāju Intaru, un tas, ka arī mūsu publika sev atklāja šo brīnišķīgo dziedātāju – tā ir likteņa dāvana. Viens no labākajiem dziedātājiem," atzina Pugačova, liekot Busulim nedaudz sakautrēties.

Galkinu vairāk par Busuļa dziedātāja talantu ieinteresēja viņa neparastā kaklasaite – Vaenga pajokoja, ka tā veidota no viņas matiem, bet Galkins sprieda, ka tāda sanāktu arī no ilgi audzēta apmatojuma uz krūtīm.

Ar to gan mūziķu jokošanās nebeidzās, un, kad Vaenga ķērās pie dziesmas "Brīvdiena" stāsta skaidrošanas, Pugačova ķiķinot paziņoja, ka tūdaļ piedzersies, bet Galkins beigu beigās atzina, ka šajā duetā viss ir ļoti sarežģīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!