Foto: Publicitātes foto

Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāja Mansa Selmerlēva koncertā, kas jau 13. oktobrī norisināsies koncertzālē Palladium, kā īpašā viešņa uzstāsies Latvijas dziedātāja Aminata. Kā vēsta koncertaģentūras FBI pārstāvji, mūziķe smukā zviedra koncertu iesildīs ne tikai Rīgā, bet arī Tallinā.

"Kad uzzināju, ka Manss koncertēs Latvijā, uzreiz nodomāju, ka gribētu viņu satikt. Tagad man ir dubults prieks, ka varēšu mūziķi sastapt gan klātienē, gan uzstāties kopā ar viņu divos koncertos - Rīgā un Tallinā! Mēs ar grupu, protams, izpildīsim Love Injected, kā arī programmu no mana debijas albuma Inner Voice," par savu gaidāmo uzstāšanos stāsta Aminata.

Tikmēr pie klausītājiem ir nonācis Mansa Selmerlēva otrais singls Should've Gone Home. Mūziķis par šo dziesmu izsakās: "Tā ir elektroniska balāde, kas atgādina par kļūdām, ko mēdzam pieļaut domājot, ka citur vienmēr ir labāk."

Ar savu debijas albuma Perfectly Damaged hitu Heroes Manss ir kļuvis par starptautisku zvaigzni, uzvarot 2015. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā. Pēc triumfēšanas šovā Heroes sasniedza pirmo pozīciju iTunes dziesmu topā 21 valstī, savukārt mūzikas straumēšanas vietnē Spotify dziesma atskaņota jau vairāk nekā 45 miljonus reižu.

Septembrī mūziķis dosies apjomīgā Eiropas koncerttūrē, kuras ietvaros sniegs 17 koncertus, tostarp arī Londonā un Barselonā.

Biļetes uz Rīga notiekošo koncertu ir iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā. Biļetes cena ir 33 EUR.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!