Foto: DELFI

Pēc populārās grupas "Duets Sandra" solistes Sandras Brīnumas pāragrās nāves daudziem radās jautājums, kas tālāk notiks ar muzikālo apvienību, un Sandras vīrs un ilggadējais dueta partneris Andris Brīnums (attēlā) sola fanus nepievilt – grupa savu darbību turpinās.

Nedēļas izskaņā Brīnums sociālajos tīklos publicēja paziņojumu, ka "Duets Sandra" atsāk aktīvu koncertdarbību ar jauno solistu – jau dažos koncertos iepazīto Andri Rogu.

"Aiciniet mūs uz koncertiem, jo mājās atrasties vienam ir ļoti grūti," vēstīja Andris, un "Delfi Izklaidei" viņš atklāj, ka interese un piedāvājumi par iespējamajiem koncertiem esot, tomēr precīzus datumus pagaidām pāragri nosaukt.

Muzikālo darbību Brīnums pārtraukt nedomā.

"Dzīvē neko citu neesmu darījis un arī nevēlos, jo ar Sandru kopā muzicējām gandrīz 40 gadus. Protams, ka tāda prieka vairs nebūs, bet tomēr šis ir tas darbs, kas man patīk," spriež Andris.

Viņš neslēpj, ka, iespējams, radīsies grūtības ar jaunu dziesmu radīšanu, jo ar to nodarbojusies Sandra, tomēr tas nav iemesls pārtraukt grupas darbību – "Duets Sandra" krājumos ir daudz veco hitu.

Liels atbalsts smagajā laikā pēc sievas zaudējuma ir arī fanu vēstules un uzmundrinošie vārdi.

"Nevaru pievilt savus fanus, jo man pienāk simtiem vēstuļu, lai es turpinu muzicēt, jo, kā izrādās, daudziem "Duets Sandra" ir mīļākā grupa. Domāju, ka viss izdosies," pozitīvi nākotnē raugās Brīnums.

Jau vēstīts, ka Sandra Brīnuma mūžībā devās 10. februārī, zaudējot cīņu ar retu slimību – pērn viņai tika diagnosticēta amiotrofā laterālā skleroze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!