Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve 2 iepazītajai dziedātājai Antrai Stafeckai (attēlā) šovasar nav laika zīmēties pa burziņiem – darba piedāvājumu viņai ir tik daudz, kā vēl nekad, un viņa tikusi pie svarīgas lomas arī lielajā šova mūziklā, kura pirmizrāde paredzēta septembrī.

"Šova astotajā nedēļā, kad dziedāju kopā ar Igo, viņš pajautāja, vai es vēl ar viņu sadarbošos, un es, protams, piekritu. Igo ir mans latviešu dziedātāja etalons, jo viņš ir no tiem, kas dzied ar dvēseli.

Pēc šova kopā uzstājāmies trīs lielos koncertos, kas notika Cēsīs, Dzintaros un Liepājā. Varu teikt, ka tās bija vienas no nostaļģiskākajām manas dzīves uzstāšanās reizēm, kā arī viena no skaistākajām un svarīgākajām skatuves pieredzēm, kāda man bijusi," sarunā ar DELFI Izklaide sajūsmināta stāsta Antra, atklājot, ka no Igo guvusi neatsveramu pieredzi.

Vasaras pirmā puse viņai pagājusi aktīvi koncertējot, tāpēc nav bijis laika izrādīties pa burziņiem kā dažam labam citam šova dalībniekam.

"Sanāca arī padziedāt izlaidumos, kā arī devos piecu dienu peļņā uz kruīza kuģa. Tagad man sācies intensīvs mēģinājumu posms Okartes skatuves mūziklam - jāgatavojas tik nopietni, ka nekam citam nebūs laika," stāsta Antra.

Lai gan viņas loma uzvedumā ir visai nozīmīga, Antra nevēlas sevi saukt par galvenās lomas atveidotāju - viņa spriež, ka ikviens no talantiem izrādē būšot kā galvenais mākslinieks.

"Mums visiem priekšā ļoti interesants process - daudzi mēģinājumi un jauna skola mums visiem. Attīstīsim aktiermākslas spējas, kurām pievērsties mums šovā nebija daudz laika. Es degu nepacietībā sākt tēlot!" mūziklu gaida Antra.

Viņa atklāj, ka tajā būšot viss iespējamais, kam jebkāds sakars ar mūziku - gan dziesmas, gan dejas, gan aizraujošs stāsts.

Pēc dalības šovā Antrai mūzikā visi vārti esot vaļā, un viņa atzīstas, ka vienmēr būs pateicīga Okartes skatuvei, kas izcēla viņu saulītē.

"Pēc šova man ir daudz vieglāk atrast darbu. Paldies Okartei, jo pirms tam man nebija tik daudz iespēju un variantu, kur uzstāties. Es gāju šovā, lai tiktu pie jauniem darba piedāvājumiem, un tas man izdevās," dalību šovā nenožēlo dziedātāja, kura sola mūzikā paveikt vēl ļoti daudz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!