Foto: DELFI

Trešdienas, 15.oktobra, vakarā uz Kino Citadele plūda treniņbiksēs tērptu jauniešu straumes – visi gribēja būt pirmie, kam tas gods satvert savās rokās Bermudu divstūra debijas albumu Ballējam neguļam, ko puiši paši pasludinājuši par labāko ballīšu albumu Latvijas vēsturē.

Prezentējot jauno albumu, tika atrādīta arī tā tituldziesma Ballējam neguļam, kuras video ļauj nojaust, kur fanus varētu novest ilgstoša Bermudu divstūra klausīšanās. Video ir arī iespēja iepazīt treniņtērpos allaž tērpto brašuļu maigo pusi.

Videoklipā Biceps un Triceps ar draugiem no rajona, kā ierasts, ārdās milzu pūļa priekšā un draiskojas aizskatuvē.

Seksīgi sportiskie puiši aizkulisēs maigi jūsmo par viens otra muskuļiem, bet uz skatuves priecē dāmas, lejot sev aiz biksēm dažāda veida šķidrumus.

Prezentācijas pasākumā par to visu jūsmoja gan izejamajos treniņtērpos saposušies tautieši, gan sabiedrībā pazīstamas personas, tostarp TV seja Anna Rozīte, dziedātāja Rūta Dūduma, producents un režisors Igors Linga un citi.

Kā faniem atklāj paši Biceps un Triceps, visi, kas iegādāsies jauno albumu, kļūs par rajona ballīšu zvēriem, jo šāda mūzika vienkārši nevarot nenoraut jumtu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!