Jaunās un ļoti talantīgās dziedātājas Aminatas Savadogo (attēlā) gatavošanās Latvijas pārstāvēšanai Eirovīzijā rit pilnā sparā. Nupat tapusi viņas "eirodziesmas" Love Injected deju versija, kas šodien pat nonāks arī lielākajās radio stacijās un klubos visā Eiropā.

Dziesmu remiksējis viens no Latvijā pazīstamākajiem dīdžejiem - Mareks Dainis jeb [Ex] da Bass. Sarunā ar DELFI Izklaidi dīdžejs atklāj, ka piekritis izaicinājumam, jo jau no sākta gala sapratis, ka Aminatas dziesmā ir liels potenciāls.

"Šova Supernova 2015 ceturtdaļfinālu un finālu vēroju klātienē. Dzirdot Love Injected pirmo reizi, biju pārliecināts, ka tieši šī dziesma cīnīsies par uzvaru. Domāju, ka šogad Latvijai pēc ilgāka laika ir reālas cerības pārvarēt pusfinālu Eirovīzijā. Esmu pārliecināts, ka Eiropa mūs šoreiz sapratīs," spriež [Ex] da Bass.

Dīdžejs atklāj, ka remikss jau šodien pat tiks izsūtīts lielākajām Baltijas, Krievijas un Eiropas radio stacijām. Viņš cer, ka remikss šopavasar kļūs par pieprasītu hitu Eiropas un Krievijas klubos, tādējādi Aminatai pirms lielā uznāciens Eirovīzijā Austrijā nodrošinot jau savu stabilu fanu loku. Dziesmai tapušas arī citas deju versijas, kas jau drīzumā tiks piedāvātas klausītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!