Foto: Privātais arhīvs

Janvāra sākumā kolorītā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese paziņoja, ka aiziet no lielās skatuves, taču nedēļu vēlāk atkal atgriezās apritē apvienības Saules sirds sastāvā. Viņas jaunais sadarbības partneris Ronalds Gailītis jeb DJ Migla (attēlā) ir pārliecināts, ka abiem kopā izdosies iekarot pašmāju mūzikas tirgu.

"Es šajā sfērā darbojos jau aptuveni deviņus gadus - tieši tik ilgi jau eksistē mūzikas aranžēšanas programma Fruity Loops Studio no Imagine Line kompānijas. Es esmu šajā nozarē cēlies un kritis. Ir savulaik bijušas arī problēmas ar aparatūru.

Piedāvāju Inesei savu palīdzību, jo zinu, kā tas ir, kad nonāc, teiksim tā, nelaimē. Esmu bijis līdzīgā situācijā. Tas ir kā filmā Pearl Harbor, citēju - "Es zinu, ko nozīmē, ja pilotam atņem spārnus." Tas darbojas jebkurā dzīves jomā," sarunā ar DELFI Izkaide stāsta Migla.

Ikdienā dīdžejs strādā kokapstrādes operatoru gaterī, papildus viņš piepelnās arī datorfirmā PCMEHS un administrē interneta veikalu Niekacena.lv. Savukārt brīvajā laikā Migla darbojas mūzikā, raksta dzeju un pa retam arī glezno.

"Mana stiprā puse ir elektronikas remontēšana un projektēšana. Pirmsākumos, kad sāku nodarboties ar mūziku, aparatūru atskaņošanai un miksēšanai projektēju pats," stāsta dziesmu aranžētājs un producents.

Dīdžejs ir pārliecināts, ka kopā ar Inesi viņam izdosies iekarot mūzikas tirgu Latvijā, jo nav nozīmes tam, ko cilvēks ir darījis agrāk - jāskatās tagadnē un jādomā par nākotni. Viņaprāt, Saulītes dziesmām ir milzīgs potenciāls un nākotnē abi pat varētu startēt Eirovīzijā.

"Ar grupām ir tā - ja nav īstie partneri, tad neizdosies. Šajā gadījumā tā ir mana sirdslieta, un es zinu, pat esmu pārliecināts, ka mums ar Inesi paveiksies. Galvenais - jābūt pārliecībai, jāpārliecina arī komandas biedri un mūzikai ir jābūt asinīs.

Ja es neticētu Ineses spējām mūzikā, nemaz nebūtu iesaistījies projektā. Šoreiz es biju iniciators. Mani, piemēram, neietekmē viņas skandalozā vēsture. Tā ir Kombuļu vēsture, bet Saules sirdij būs savējā.

Arī interneta komentāri mūs neuztrauc. Vairāk vai mazāk mēs visi esam vienādi. Nevienam nav tiesību kādu pazemot. Anonīmā komentēšana un pazemojuma izteikšana ir zināma gļēvuma un skaudības izrādīšana. Protams, ka vērtīga kritika gan ir izņēmums," pārliecināts Migla.

Savukārt taujāts, kā Ronalds ticis pie tik "miglaina" skatuves vārda, dīdžejs skaidro, ka sākumā sevi dēvējis par DJ Rocky, bet vēlāk kļuvis par DJ Foggyo, bet beigās tomēr nolēmis savu pseidonīmu latviskot.

"Ar manu mūziku ir tā - man nav noteikta stila. Es vienā dienā varu ierakstīt lirisku dziesmu, bet jau nākamajā kaut ko "hārdkorīgu". Ar mani nekad neko nevar zināt, viss ir miglā tīts. Mūzika - tā ir mana sirds un dvēsele, bez tās es nevaru. Teikšu godīgi, mūzikas skolotājs neesmu un notis lasīt nemāku - visu daru pēc dzirdes," noslēgumā saka ambiciozais producents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!