Foto: Privātais arhīvs
Par Latvijas popmūzikas princesi pašpasludinātā dziedātāja Adelly jeb Adelīna Jureviča (attēlā) turpmāk vairs nesauksies Adelly – viņa ir rebrendingojusies un turpmāk atsauksies uz vārdu Adelina.

Ar jauno skatuves vārdu dziedātāja laidusi klajā arī r&b stilā ierakstītu singlu Yellow Brick Road, kas tapis sadarbībā ar amerikāņu producentu kompāniju Concept Musick.

"2013. gada novembrī es aizbraucu uz Ameriku - biju Atlantā, lai strādātu ar jauno mūzikas projektu," stāsta Adelina. "Sākums bija ļoti grūts, bija tik daudz šķēršļu, ka bieži domāju - braukšu atpakaļ, tomēr paliku cīnīties līdz beigām.

Amerikas mūzikas klubos ir populāri atvērtā mikrofona vakari - kādu dienu es izlēmu doties uz slavenā repera T.I. atvērtā mikrofona pasākumu, pēc piecām stundām sagaidīju savu kārtu, uzstājos kā pēdējā un uzvarēju!

Tā arī es iepazinos ar producentu komandu Concept Musick, ar kuriem mēs uzsākām darbu pie projekta, un tikai vienas nedēļas laikā studijā ierakstījām piecas dziesmas, katru dienu nepārtraukti strādājot deviņas, desmit stundas," priecājas meitene.

Kā informē dziedātājas atbalstītāji, viena no dziesmām kļuva īpaša - vakarā, kad tā tika uzrakstīta, Adelina nojauta, ka tā atspoguļo viņas dzīves stāstu, un singls tika nosaukts par Yellow Brick Road.

"Es spēlēju mūsdienu Dorotijas lomu, kas kāpj uz dzelteno ķieģeļu ceļa, lai atrastu burvi no Oza zemes, kas piepildīs manas vēlēšanās. Tas tik ļoti saskan ar manu stāstu, kā es Latvijā atstāju visu, būdama tik jauna, un devos pāri okeānam, Amerikā nepazīstot nevienu - tikai, lai piepildītu savu sapni," tā Adelina apraksta dziesmas stāstu.

Mainot vārdu, meitene kardināli mainījusi arī matu sakārtojumu un stilu. "Atvadījos no saviem viļņainajiem un krāsainajiem nāriņas matiem, kuri līdz šim bija devuši man atpazīstamību, un septiņu stundu laikā tiku pie vairākiem simtiem afrobizitēm.

Pēc tā cilvēki mani vairs neatpazina un uz ielas uzrunāja mani angliski, jautāja, vai esmu mulate vai arī no Brazīlijas." smejas dziedātāja.

Adelinas jauno dziesmu Yellow Brick Road var noklausīties šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!