Foto: F64/EBU/Eurovision

Strauji tuvojoties starptautiskajam Eirovīzijas dziesmu konkursam, pieaug arī fanu interese par pasākumu un tā dalībniekiem. Daži Latvijas fani piedzīvojuši pamatīgu pārsteigumu, uz lielās konkursa skatuves ieraugot mūsu pārstāvim Justam ļoti līdzīgu stāvu.

Par to, ka starp Eirovīzijas 2016 konkursantiem ir vairāki Justam līdzīgi izpildītāji, īstie konkursa fani uzjautrinās jau labu laiku, bet viens no viņiem izceļas īpaši.

Piektdien Globe Arena telpās sākās mēģinājumi tērpos, un pirmie foto liecina – Ungārijas pārstāvim Fredijam un viņa komandai stila izjūta ir ļoti līdzīga latviešu gaumei.

Justs jau kopš konkursa Supernova par savu firmas zīmi padarījis ādas jaku. Vienāda piegriezuma stilīgi ādas praķi viņam ir vismaz trīs krāsās, un viņa pieķeršanās šim apģērba gabalam liek domāt – arī uz lielās Eirovīzijas skatuves viņš kāps, tērpies vienā no tām.

Ja tā tiešām notiks, skatītāji varētu nedaudz samulst, jo arī Fredijs savā skatuves tēlā iekļāvis ādas jaku, kas kopā ar saplēstajām biksiņām un vienkāršo kreklu liek viņam pirmajā acu uzmetienā izskatīties gluži kā Justam.

To, kādu tērpu savam lielajam uznācienam būs izvēlējies Justs un viņa uzticamā komanda, uzzināsim jau brīvdienās, kad Stokholmā turpināsies meģinājumi, bet fani satrauktām sirdīm cer, ka latviešu delegācija atradīs veidu, kā Justam izcelties uz pārējo puišu izpildītāju fona un netapt sajauktam, piemēram, ar Frediju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!