Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 4. maijā, ar greznu dalībnieku parādi un pieņemšanu Kopenhāgenas rātsnamā oficiāli tika atklāts starptautiskais dziesmu konkurss Eirovīzija 2014, un jau šīs nedēļas izskaņā taps zināms, kura ir 2014. gada labākā dziesma Eiropā.

Pa sarkano paklāju pie Kopenhāgenas rātsnama svētdienas pēcpusdienā bija pulcējies ļaužu pūlis, lai klātienē sveiktu visu 37 Eirovīzijas dalībvalstu delegācijas, kas viena pēc otras devās uz svinīgo pieņemšanu.

Kā jau ierasts, par godu lepnajam pasākumam vairums skatuves mākslinieku bija uzposušies svinīgos vakartērpos, bet daļa no dalībniekiem bija nolēmuši saglabāt savu skatuves imidžu un pieņemšanu apmeklēja visnotaļ draiskos, ikdienišķos vai gluži neparastos ietērpos.

Jau vēstīts, ka Latvijas pārstāvji - muzikālā apvienība Aarzemnieki - uz lielās Eirovīzijas skatuves kāps 6. maija vakarā, lai pirmajā pusfinālā cīnītos par iespējām iekļūt finālā. Lai gan prognozes ir ļoti pesimistiskas un gan mūzikas jomas eksperti, gan bukmeikeri šaubās, vai Latvijai šogad izdosies pārraut neveiksmju ķēdi, paši grupas dalībnieki ir gatavi parādīt labāko, ko spēj.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!