Foto: Reuters/Scanpix
Otrdien, 18. martā, Losandželosas tiesa lēmusi, ka skandalozajam amerikāņu dziedātājam un reperim Krisam Braunam (attēlā) līdz nākamajai tiesas sēdei, kas norisināsies 23. aprīlī, būs jāpaliek ieslodzījumā.

Sestdien Brauns tika arestēts rehabilitācijas klīnikā, kur viņš iziet tiesas nozīmētu psihoterapijas kursu saistībā ar vairākiem izraisītajiem kautiņiem.

Losandželosas Augstākās tiesas tiesnesim Džeimsam Brendlinam bažas bija sagādājusi frāze, ko Brauns izteica rehabilitācijas centrā. "Es labi protu apieties ar ieročiem un nažiem," centrs atreferēja dziedātāja teikto. To viņš paziņojis grupu psihoterapijas seansā, kad bija jāpastāsta, kas viņam vislabāk padodas.

Brauns esot ignorējis darbiniekus, kad tie likuši viņam nodot analīzes narkotiku pārbaudēm, kā arī uzturējies kādas pacientes sabiedrībā, lai gan viņš pats bija parakstījies par netuvošanos sieviešu dzimuma pacientēm tuvāk par 60 centimetriem.

Kā jau ziņots, novembrī tiesa piesprieda Braunam trīs mēnešu psihoterapijas kursu rehabilitācijas centrā. Vēlāk termiņš tika pagarināts par vēl diviem mēnešiem.

Tāpat joprojām ir spēkā arī Braunam piespriestais pārbaudes laiks par dziedātājas Riannas piekaušanu 2009.gadā. Tā laikā Brauns vairākkārt aizturēts par iesaistīšanos kautiņos, un nesenākajā no tiem Vašingtonā cieta kāds fotogrāfs.

Tiesas sēdē tika nolasīts rehabilitācijas centra atzinums, ka Brauns ciešot no bipolārajiem traucējumiem un posttraumatiskā stresa sindroma.

"Pie Brauna kunga agresivitātes un fiziskajiem uzbrukumiem vainojami neārstēti garīgās veselības traucējumi, miega bads un mēģinājumi pašam ārstēties ar nepiemērotiem līdzekļiem," uzskata psihiatri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!