Foto: DELFI

Viena no smalkākajām ballītēm Jaunā viļņa ietvaros norisinājās restorānā Laivas – tur vienkopus pulcējās gan Krievijas šovbiznesa spīdekļi, gan dažādi ietekmīgi vīri, bet par muzikālo noformējumu rūpējās Dima Bilans (attēlā kopā ar Janu Rudkovsku).

Pirms Bilana kāpšanas uz restorāna skatuves publiku bija iesildījis Guša Kucenko, bet Bilans publiku noveda līdz ekstāzei - viņa uzstāšanās laikā pie skatuves pulcējās lielākā daļa ballītes viešņu, kuras dziedātāju atbalstīja ar kliedzieniem, spiedzieniem, enerģisku dejošanu un mēģinājumiem viņam pieskarties.

Pats Bilans lieliski spēja apvienot dziedāšanu un enerģisku kratīšanos ar flirtēšanu, un vairumam daiļavu, kam bija paveicies stāvēt pirmajā rindā, tika pa kādam pavedinošam dziedātāja skatienam, bet īpaši laimīgās dziedātājs pat uzlūdza uz deju.

Jau vēstīts, ka restorānā Laivas notikušajā burziņā līksmoja komponists un Jaunā viļņa organizators Igors Krutojs, Krievijas estrādes "karalis" Filips Kirkorovs, pati ballītes organizētāja, producente Jana Rudkosvka un citi šovbiznesa pārstāvji, kā arī plašs pulciņš ietekmīgu vīru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!