Foto: DELFI
Sestdienas, 23. augusta, vakarā Dzintaru koncertzālē bija pulcējušies 2011. gada ziemā mūžībā pāragri aizgājušā dziedātāja, komponista un dzejnieka Mārtiņa Freimaņa draugi un talanta cienītāji, lai ar vērienīgu koncertu godinātu viņa daiļradi.

Freimaņa vakars norisinājās festivāla BIGBANK Latvijas pērles ietvaros, un koncerta ietvaros Freimaņa mūziku bija iespējams baudīt grupas Tumsa dalībnieka Normunda Kalniņa aranžējumos Vidzemes kamerorķestrim un ritma grupai.

Koncertā uz skatuves kāpa tādi pašmāju šovbiznesa spīdekļi kā Lauris Reiniks, Aija Andrejeva (attēlā), Olga Rajecka, Artis Gāga, grupa PeR, Kārlis Būmeisters, Valters Frīdenbergs, Andris Ērglis, Emīls Balceris, Marta Ritova, Sonja Bišopa, grupa DaGamba un Agnese Rakovska.

Jau vēstīts, ka festivāls Latvijas pērles, kura idejas autors bijis maestro Raimonds Pauls, noslēgsies svētdien, 24. augustā - izskaņas koncerta galvenā varone būs leģendārā pašmāju dziedātāja Olga Rajecka, un pasākuma ietvaros tiks prezentēts arī viņas jaunais albums Buramdziesmas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!