Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ventspilī pulcējās virkne šobrīd populārāko pašmāju mūziķu, lai piedalītos Latvijas Radio 2 rīkotās pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka 2013 fināla ceremonijā, un, kā jau ierasts, pasākuma aizkulisēs netrūka arī jautru momentu.

Daļa mūziķu Ventspils Olimpiskajā centrā bija pavadījuši gandrīz visu dienu, tāpēc vakarā viņi nogurumu kliedēja ar dažādām izklaidēm un Muzikālās bankas norises vietā valdīja visnotaļ jautra atmosfēra.

Mūziķi draudzīgi vilka viens otru uz zoba, pozēja fotogrāfiem, ar interesi vestibilā novietotajā TV ekrānā sekoja līdzi tam, kas notiek uz skatuves un vērtēja citu dalībnieku priekšnesumus, kā arī sniedza intervijas Muzikālās bankas vadītājai Baibai Palkavniecei.

Jau vēstīts, ka sestdienas, 26. janvāra, vakarā noslēdzās dziesmu aptauja Muzikālā banka 2013, un tajā uzvaras laurus plūca Dons ar dziesmu Pēdējā vēstule, tādējādi kļūstot par pirmo izpildītāju, kuram Latvijas Radio 2 organizētās muzikālās sacensības vēsturē izdevies uzvarēt divreiz.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!